אירועים עתידיים

תמונה קבוצתית

פרס ניומן לספרות עברית - השנה לשמעון אדף

נובמבר 15, 2017

טקס הענקת פרס ניומן לספרות עברית התקיים בהשתפות מר הרברט ניומן, בנם של ארווין וברטה ניומן ז"ל, נשיא האוניברסיטה, פרופ' אשר כהן, רקטור האוניברסיטה, פרופ' ברק מדינה, הנגיד, פרופ' מנחם בן-ששון ושורה ארוכה ונכבדה של אורחים ואנשי סגל, קיבל היוצר שמעון אדף את פרס ניומן לספרות עברית.

* מצ"ב נימוקי השופטים, להחלטה להעניק את הפרס ליוצר, שמעון אדף.

לקטעי עיתונות ראה:

ברק מדינה, רקטור

רקטור חדש לאוניברסיטה העברית

אוקטובר 31, 2017
פרופ' ברק מדינה, פרופ' מן המניין בפקולטה למשפטים ודיקן הפקולטה לשעבר, נבחר לכהן כרקטור החדש. פרופ' מדינה יחליף את פרופ' אשר כהן שהתמנה באחרונה לנשיא האוניברסיטה

לכל החדשות

פתיחת מרכז אד"ם לרפואת ספורט ולקידום הבריאות

תאריך:
ב', 23/10/2017 - 11:30 עד 14:30

מיקום:
קריית האוניברסיטה ע"ש אדמונד י. ספרא

מרכז אד"ם לקידום הבריאות ורפואת הספורט הוקם ע"י דניאלה מוחריק על שם הוריה אירנה ומיכאל מוחריק. אגף אד"ם מיועד להיות המוביל בתחומו בישראל ויתמקד במתן קידום הבריאות ושירותי ייעוץ לספורטאי עילית ולקבוצות ספורט המובילים בישראל. אגף אד"ם הינו חלק ממבנה הספורט המרכזי הכולל אולם מרכזי לפעילות נבחרות הספורט של אס"א ירושלים וחנוכתו יאפשר את המשך הפיתוח וצמיחת פעילות ספורטיבית של מועדון כדורסל נשים ואס"א ירושלים. דניאלה מוחריק, היוזמת והתורמת המרכזית של מרכז אד"ם במרכז הספורט בקמפוס אדמונד י. ספרא בגבעת רם ירושלים. בפרויקט שותפים האוניברסיטה העברית, עיריית ירושלים ומפעל הפיס. הנחת אבן הפינה למרכז הספורט התקיימה בינואר 2014 והיום, 23 באוקטובר 2017 מתקיימת חנוכת המבנה.

האירוע למוזמנים בלבד.