אירועים עתידיים

חדשות ידידי האוניברסיטה העברית

פרופ' אמנון שעשוע מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

דצמבר 18, 2016

פרופ' אמנון שעשוע, מבית הספר להנדסה ולמדעי המחשב מייסד Mobileye הקם קרן מלגות לארבע שנים בסך מיליון ₪ לסטודנטים מצטיינים לתואר שני בתחומי הנדסה ומדעי המחשב. מלגאים  אלה  יהיו  הדור הבא של חלוצי  החדשנות  הטכנולוגית בישראל.

לכל החדשות

פתיחת מרכז אד"ם לרפואת ספורט ולקידום הבריאות

תאריך:
ב', 23/10/2017 - 11:30 עד 14:30

מיקום:
קריית האוניברסיטה ע"ש אדמונד י. ספרא

מרכז אד"ם לקידום הבריאות ורפואת הספורט הוקם ע"י דניאלה מוחריק על שם הוריה אירנה ומיכאל מוחריק. אגף אד"ם מיועד להיות המוביל בתחומו בישראל ויתמקד במתן קידום הבריאות ושירותי ייעוץ לספורטאי עילית ולקבוצות ספורט המובילים בישראל. אגף אד"ם הינו חלק ממבנה הספורט המרכזי הכולל אולם מרכזי לפעילות נבחרות הספורט של אס"א ירושלים וחנוכתו יאפשר את המשך הפיתוח וצמיחת פעילות ספורטיבית של מועדון כדורסל נשים ואס"א ירושלים. דניאלה מוחריק, היוזמת והתורמת המרכזית של מרכז אד"ם במרכז הספורט בקמפוס אדמונד י. ספרא בגבעת רם ירושלים. בפרויקט שותפים האוניברסיטה העברית, עיריית ירושלים ומפעל הפיס. הנחת אבן הפינה למרכז הספורט התקיימה בינואר 2014 והיום, 23 באוקטובר 2017 מתקיימת חנוכת המבנה.

האירוע למוזמנים בלבד.