אירועים עתידיים

הפטריארך היווני

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017
הפטריארך ברת'ולומיאו הראשון, המנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים, קיבל תואר דוקטור של כבוד מהאוניברסיטה העברית בירושלים

הפטריארך, הידוע גם בשם "האפיפיור הירוק" הינו תומך גדול בנושאי איכות הסביבה, ומעורב בעיקר בנושאים אקולוגיים דחופים כמו הזיהום בנתיבי המים בעולם.

לכל החדשות

פתיחת מרכז אד"ם לרפואת ספורט ולקידום הבריאות

תאריך:
ב', 23/10/2017 - 11:30 עד 14:30

מיקום:
קריית האוניברסיטה ע"ש אדמונד י. ספרא

מרכז אד"ם לקידום הבריאות ורפואת הספורט הוקם ע"י דניאלה מוחריק על שם הוריה אירנה ומיכאל מוחריק. אגף אד"ם מיועד להיות המוביל בתחומו בישראל ויתמקד במתן קידום הבריאות ושירותי ייעוץ לספורטאי עילית ולקבוצות ספורט המובילים בישראל. אגף אד"ם הינו חלק ממבנה הספורט המרכזי הכולל אולם מרכזי לפעילות נבחרות הספורט של אס"א ירושלים וחנוכתו יאפשר את המשך הפיתוח וצמיחת פעילות ספורטיבית של מועדון כדורסל נשים ואס"א ירושלים. דניאלה מוחריק, היוזמת והתורמת המרכזית של מרכז אד"ם במרכז הספורט בקמפוס אדמונד י. ספרא בגבעת רם ירושלים. בפרויקט שותפים האוניברסיטה העברית, עיריית ירושלים ומפעל הפיס. הנחת אבן הפינה למרכז הספורט התקיימה בינואר 2014 והיום, 23 באוקטובר 2017 מתקיימת חנוכת המבנה.

האירוע למוזמנים בלבד.