אירועים עתידיים

הפטריארך היווני

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017
הפטריארך ברת'ולומיאו הראשון, המנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים, קיבל תואר דוקטור של כבוד מהאוניברסיטה העברית בירושלים

הפטריארך, הידוע גם בשם "האפיפיור הירוק" הינו תומך גדול בנושאי איכות הסביבה, ומעורב בעיקר בנושאים אקולוגיים דחופים כמו הזיהום בנתיבי המים בעולם.

לכל החדשות

הפטריארך היווני

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017

ישראל חוגגת 70

ישראל חוגגת 70 וידידי ישראל מוזמנים לתרום חפצים

דצמבר 5, 2017

ידידי ישראל!

מוזמנים לתרום חפצים לקראת תערוכה מיוחדת לכבוד 70 שנה למדינת ישראל.

התערוכה תוצג בספרייה של בית הספר לחינוך ועבודה סוציאלית - "ישראלינה".

יש לכם חפצים משנות ה- 30, ה- 40 ריהוט, פרטי לבוש, ילקוט מעור, קלמר עץ? או אולי פרטים הקשורים לתקופת "הצנע"

רתם מוזמנים לכתוב לאבישג בכתובת edulibex@gmail.com

(החפצים יוחזרו לבעליהם)

תמונה קבוצתית

פרס ניומן לספרות עברית - השנה לשמעון אדף

נובמבר 15, 2017

טקס הענקת פרס ניומן לספרות עברית התקיים בהשתפות מר הרברט ניומן, בנם של ארווין וברטה ניומן ז"ל, נשיא האוניברסיטה, פרופ' אשר כהן, רקטור האוניברסיטה, פרופ' ברק מדינה, הנגיד, פרופ' מנחם בן-ששון ושורה ארוכה ונכבדה של אורחים ואנשי סגל, קיבל היוצר שמעון אדף את פרס ניומן לספרות עברית.

* מצ"ב נימוקי השופטים, להחלטה להעניק את הפרס ליוצר, שמעון אדף.

לקטעי עיתונות ראה:

ברק מדינה, רקטור

רקטור חדש לאוניברסיטה העברית

אוקטובר 31, 2017
פרופ' ברק מדינה, פרופ' מן המניין בפקולטה למשפטים ודיקן הפקולטה לשעבר, נבחר לכהן כרקטור החדש. פרופ' מדינה יחליף את פרופ' אשר כהן שהתמנה באחרונה לנשיא האוניברסיטה

פרופ' אמנון שעשוע העניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

דצמבר 18, 2016

פרופ' אמנון שעשוע, מבית הספר להנדסה ולמדעי המחשב, מייסד Mobileye, הקים קרן מלגות לארבע שנים בסך מיליון ₪ לסטודנטים מצטיינים לתואר שני בתחומי הנדסה ומדעי המחשב. מלגאים אלה יהיו הדור הבא של חלוצי החדשנות הטכנולוגית בישראל.