חדשות מעגל הידידים

פרופ' אמנון שעשוע מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

דצמבר 18, 2016

פרופ' אמנון שעשוע, מבית הספר להנדסה ולמדעי המחשב מייסד Mobileye הקם קרן מלגות לארבע שנים בסך מיליון ₪ לסטודנטים מצטיינים לתואר שני בתחומי הנדסה ומדעי המחשב. מלגאים  אלה  יהיו  הדור הבא של חלוצי  החדשנות  הטכנולוגית בישראל.

בוגרים עושים את ההבדל

נובמבר 9, 2016

ארגון בוגרי האוניברסיטה העברית בקמפיין בוגרים עושים את ההבדל!

ידידי האוניברסיטה העברית ושוחריה מוזמנים להצטרף לקמפיין.

פרטים נוספים במשרדינו 02-5882840

ארבעה חברי סגל בכירים מהאוניברסיטה העברית בין זוכי פרס מפעל הפיס לאמנויות ולמדעים ע"ש לנדאו

דצמבר 14, 2015

ארבעה פרופ' מהאוניברסיטה העברית בין זוכי פרס מפעל הפיס לאמנויות ולמדעים ע"ש לנדאו

פרסי מפעל הפיס לאמנויות ומדעים ע"ש מיכאל לנדאו מוענקים מדי שנה, החל משנת 2001 לאמנים ומדענים שהגיעו להישגים בתחומם ותרמו תרומה משמעותית לקידום התרבות והמדע בישראל בעת האחרונה.
הזוכים נבחרים ע"י  ועדות שיפוט מקצועיות הנבחרות לכל תחום, ומורכבות ממדענים מובילים ,זוכי פרסי מפעל הפיס ע"ש לנדאו בשנים קודמות, מבקרי אמנות, אמנים מובילים וכד'.