אירועים עתידיים

הפטריארך היווני

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017
הפטריארך ברת'ולומיאו הראשון, המנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים, קיבל תואר דוקטור של כבוד מהאוניברסיטה העברית בירושלים

הפטריארך, הידוע גם בשם "האפיפיור הירוק" הינו תומך גדול בנושאי איכות הסביבה, ומעורב בעיקר בנושאים אקולוגיים דחופים כמו הזיהום בנתיבי המים בעולם.

לכל החדשות

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017
הפטריארך היווני

בנוסף, הפטריארך מעודד דיאלוגים לקידום השלום בין העולם המוסלמי לבין הקהילה היהודית העולמית. השיחות שמקדם הפטריארך עוסקות בנושאים כמו גזענות, פונדמנטליזם דתי  וייצור שיתוף פעולה על מנת להגביר סובלנות הדדית וכבוד בקרב נוצרים, מוסלמים ויהודים ובפרט במזרח התיכון.