אירועים עתידיים

מתוך האופרה סלומה

מעגל האופרה הישראלית עונת המנויים 2018-2019

מרץ 25, 2018

מעגל האופרה 2018-2019 יוצא לדרך!

השנה עם הנחות מפליגות, של כ-10% על מנוי שנתי לאופרה. מחיר הכרטיס במנוי נמוך בכ-30% ממחיר כרטיס בקופה.

האופרה בארץ ישראל של טרום הקמת המדינה נולדה ב-28 ביולי 1923 עם הצגת לה טרוויאטה מאת ורדי בתל-אביב.

טנור ספרדי צעיר בילה שלוש שנים בישראל בתחילת שנות ה-60 של המאה שעברה. כאן בתל-אביב הוא למד את מיטב תפקידי הטנור בטרם נודע שמו לתהילה בעולם כולו. שמו הוא פלסידו דומינגו.

תמונה של ליל סדר

ידידי האוניברסיטה העברית מארחים סטודנטים מחו"ל לליל הסדר - קול קורא

מרץ 13, 2018

סטודנטיות וסטודנטים הלומדים בבית הספר לתלמידים מחו"ל ע"ש רוטברג באוניברסיטה העברית מעוניינים מאוד להיחשף לחברה ולתרבות ישראלית, אין טוב יותר מחג החירות

אנו מחפשים משפחות שיכולות ורוצות לארח סטודנטים וסטודנטיות מרחבי העולם, לסדר פסח ולאפשר לצעירים וצעירות אלו לחוות איתנו חג משפחתי חשוב זה.

נשמח לקבל הצעות אירוח כולם מוזמנים, חילונים, מסורתיים וכל סוגי המשפחות ממגוון צבעי הקשת. המעוניינים והמעוניינות מוזמנים למלא את הטופס (השתדלו לפני ה- 18 במארס)

מקבלי פרסי ישראל

פרסי ישראל תשע"ח

מרץ 5, 2018

ידידי האוניברסיטה העברית מברכים את מקבלי פרסי ישראל לשנת תשע"ח

יהודית ויהודה ברוניצקי, חברי חבר הנאמנים
דוד גרוסמן, ד"ר לשם כבוד ובוגר האוניברסיטה העברית
פרופ' אדוין סרוסי, מוסיקולוגיה ואמנות יהודית
פרופ' אלכס לובוצקי, המכון למתמטיקה
פרופ' סרג'יו הרט, המחלקה לכלכלה, המכון למתמטיקה, מרכז פדרמן לחקר הרציונליות
פרופ' יצחק שלזינגר, המחלקה לפסיכולוגיה

לכל החדשות

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017
הפטריארך היווני
הפטריארך ברת'ולומיאו הראשון, המנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים, קיבל תואר דוקטור של כבוד מהאוניברסיטה העברית בירושלים

הפטריארך, הידוע גם בשם "האפיפיור הירוק" הינו תומך גדול בנושאי איכות הסביבה, ומעורב בעיקר בנושאים אקולוגיים דחופים כמו הזיהום בנתיבי המים בעולם.

בנוסף, הפטריארך מעודד דיאלוגים לקידום השלום בין העולם המוסלמי לבין הקהילה היהודית העולמית. השיחות שמקדם הפטריארך עוסקות בנושאים כמו גזענות, פונדמנטליזם דתי  וייצור שיתוף פעולה על מנת להגביר סובלנות הדדית וכבוד בקרב נוצרים, מוסלמים ויהודים ובפרט במזרח התיכון.