אירועים עתידיים

הפטריארך היווני

מנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים הגיע לאוניברסיטה העברית

דצמבר 25, 2017
הפטריארך ברת'ולומיאו הראשון, המנהיג הרוחני של 300 מיליון נוצרים אורתודוקסים, קיבל תואר דוקטור של כבוד מהאוניברסיטה העברית בירושלים

הפטריארך, הידוע גם בשם "האפיפיור הירוק" הינו תומך גדול בנושאי איכות הסביבה, ומעורב בעיקר בנושאים אקולוגיים דחופים כמו הזיהום בנתיבי המים בעולם.

לכל החדשות

פרופ' אמנון שעשוע העניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

דצמבר 18, 2016
פרופ' אמנון שעשוע העניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

פרופ' אמנון שעשוע, מבית הספר להנדסה ולמדעי המחשב, מייסד Mobileye, הקים קרן מלגות לארבע שנים בסך מיליון ₪ לסטודנטים מצטיינים לתואר שני בתחומי הנדסה ומדעי המחשב. מלגאים אלה יהיו הדור הבא של חלוצי החדשנות הטכנולוגית בישראל.

Prof. Amnon Shashua, the Sachs Family Professor of Computer Sciences at the Rachel and Selim Benin School of Engineering and Computer Science and founder of Mobileye, has established a one million shekel scholarship fund for outstanding graduate students in Engineering and Computer Sciences. This important contribution by a current faculty member will help build the future generation of Israeli hi-tech innovators.