אירועים עתידיים

תמונה קבוצתית

פרס ניומן לספרות עברית - השנה לשמעון אדף

נובמבר 15, 2017

טקס הענקת פרס ניומן לספרות עברית התקיים בהשתפות מר הרברט ניומן, בנם של ארווין וברטה ניומן ז"ל, נשיא האוניברסיטה, פרופ' אשר כהן, רקטור האוניברסיטה, פרופ' ברק מדינה, הנגיד, פרופ' מנחם בן-ששון ושורה ארוכה ונכבדה של אורחים ואנשי סגל, קיבל היוצר שמעון אדף את פרס ניומן לספרות עברית.

* מצ"ב נימוקי השופטים, להחלטה להעניק את הפרס ליוצר, שמעון אדף.

לקטעי עיתונות ראה:

ברק מדינה, רקטור

רקטור חדש לאוניברסיטה העברית

אוקטובר 31, 2017
פרופ' ברק מדינה, פרופ' מן המניין בפקולטה למשפטים ודיקן הפקולטה לשעבר, נבחר לכהן כרקטור החדש. פרופ' מדינה יחליף את פרופ' אשר כהן שהתמנה באחרונה לנשיא האוניברסיטה

לכל החדשות

פרופ' אמנון שעשוע העניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

דצמבר 18, 2016
פרופ' אמנון שעשוע העניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

פרופ' אמנון שעשוע, מבית הספר להנדסה ולמדעי המחשב, מייסד Mobileye, הקים קרן מלגות לארבע שנים בסך מיליון ₪ לסטודנטים מצטיינים לתואר שני בתחומי הנדסה ומדעי המחשב. מלגאים אלה יהיו הדור הבא של חלוצי החדשנות הטכנולוגית בישראל.

Prof. Amnon Shashua, the Sachs Family Professor of Computer Sciences at the Rachel and Selim Benin School of Engineering and Computer Science and founder of Mobileye, has established a one million shekel scholarship fund for outstanding graduate students in Engineering and Computer Sciences. This important contribution by a current faculty member will help build the future generation of Israeli hi-tech innovators.