אירועים עתידיים

חדשות ידידי האוניברסיטה העברית

דצמבר 18, 2016

פרופ' אמנון שעשוע, מבית הספר להנדסה ולמדעי המחשב מייסד Mobileye הקם קרן מלגות לארבע שנים בסך מיליון ₪ לסטודנטים מצטיינים לתואר שני בתחומי הנדסה ומדעי המחשב. מלגאים  אלה  יהיו  הדור הבא של חלוצי  החדשנות  הטכנולוגית בישראל.

לכל החדשות

דצמבר 18, 2016
פרופ' אמנון שעשוע מעניק מלגות לסטודנטים מצטיינים

Prof. Amnon Shashua, the Sachs Family Professor of Computer Sciences at the Rachel and Selim Benin School of Engineering and Computer Science and founder of Mobileye, has established a one million shekel scholarship fund for outstanding graduate students in Engineering and Computer Sciences. This important contribution by a current faculty member will help build the future generation of Israeli hi-tech innovators.