אירועים עתידיים

עדכון - חדשות הרקטור לקהילת האוניברסיטה העברית, אוגוסט 2019

אוגוסט 8, 2019

לקהילת האוניברסיטה העברית,

אנו שמחים לשתף אתכם באגרת של רקטור האוניברסיטה העברית, פרופ' ברק מדינה בנושא פעילות ציבורית ותרומה לקהילה:

"בנוסף לפעילות ההוראה והמחקר רחבת ההיקף שנעשית באוניברסיטה, קהילת האוניברסיטה – סטודנטים, סגל מינהלי וסגל אקדמי, יחד קרוב לשלושים אלף אישה ואיש – מצטיינת בפעילות ציבורית ובתרומה לקהילה.

זוהי פעילות שנעשית, רובה ככולה, בהתנדבות, ביוזמתם של סטודנטים ושל חברי סגל, שפועלים מתוך הכרה באחריות המוסרית שמוטלת על כולנו לסייע לאחרים ולפעול לכינון חברה צודקת.

הזמנה, אפ סייד

אקדמיה בסינמטק ירושלים - אפ-סייד, עם ד"ר גילי המר

ינואר 17, 2019

ידידי האוניברסיטה העברית מוזמנים למפגש בסדרה "אקדמיה בסינמטק ירושלים" ביום שלישי, 19 בפברואר

נפגשים בשעה 18:30 - לקבלת פנים וכיבוד קל

ד"ר גילי המר בנושא "ממוגבלות ליכולת: הצצה אל מודלים ביקורתיים של מוגבלות"

הקרנת הסרט אפ-סייד

להרשמה לחץ כאן

דוקטור לשם כבוד מטעם האוניברסיטה לשנת תשע"ט

דצמבר 27, 2018

השנה יוענק עיטור הכבוד הגבוהה של האוניברסיטה העברית

למרים נאור, נשיאת בית המשפט העליון בדימוס ומאיר שלו, סופר ומחנך

בטקס שיתקיים ביום שני, יד' בסיון תשע"ט, 17 ביוני 2019

מתוך האופרה סלומה

מעגל האופרה הישראלית עונת המנויים 2018-2019

אוגוסט 12, 2018

מעגל האופרה 2018-2019 יוצא לדרך!

השנה עם הנחות מפליגות, של כ-10% על מנוי שנתי לאופרה. מחיר הכרטיס במנוי נמוך בכ-30% ממחיר כרטיס בקופה.

האופרה בארץ ישראל של טרום הקמת המדינה נולדה ב-28 ביולי 1923 עם הצגת לה טרוויאטה מאת ורדי בתל-אביב.

טנור ספרדי צעיר בילה שלוש שנים בישראל בתחילת שנות ה-60 של המאה שעברה. כאן בתל-אביב הוא למד את מיטב תפקידי הטנור בטרם נודע שמו לתהילה בעולם כולו. שמו הוא פלסידו דומינגו.

תמונה של ליל סדר

ידידי האוניברסיטה העברית מארחים סטודנטים מחו"ל לליל הסדר - קול קורא

מרץ 13, 2018

סטודנטיות וסטודנטים הלומדים בבית הספר לתלמידים מחו"ל ע"ש רוטברג באוניברסיטה העברית מעוניינים מאוד להיחשף לחברה ולתרבות ישראלית, אין טוב יותר מחג החירות

אנו מחפשים משפחות שיכולות ורוצות לארח סטודנטים וסטודנטיות מרחבי העולם, לסדר פסח ולאפשר לצעירים וצעירות אלו לחוות איתנו חג משפחתי חשוב זה.

נשמח לקבל הצעות אירוח כולם מוזמנים, חילונים, מסורתיים וכל סוגי המשפחות ממגוון צבעי הקשת. המעוניינים והמעוניינות מוזמנים למלא את הטופס (השתדלו לפני ה- 18 במארס)